GHETALDUS POLIKLINIKA: VIŠE OD ČETVRT STOLJEĆA BRIGE ZA VAŠE OČI

Poliklinika Ghetaldus je najveća oftalmološka zdravstvena ustanova u Hrvatskoj koja broji 36 ordinacija rasporedenih u svim hrvatskim županijama.

U svojim redovima nudi brojne usluge povezane sa zdravljem očiju te budi svijest o pravovremenom odlasku na pregled kod naših najmlađih. Prošle je godine je poliklinika proslavila velikih 25 godina postojanja.

U Poliklinici Ghetaldus u Bjelovaru, na adresi Frana Supila 8a, možete obaviti kompletan oftalmološki pregled, pregled za kontaktne leće, kontrolu očnog tlaka, a radimo i dijagnostiku i liječenje sive mrene, te kontrolne preglede.

Nedavno smo uveli i besplatni telefon za narudžbe 0800-222025, kako bismo našim klijentima olakšali naručivanje, pod sloganom „Nema liste čekanja”.

A upravo je u tijeku i akcija od 20% popusta na dioptrijske naočale iz odabrane kolekcije iz ponude Ghetaldus optike, za sve one koji se na pregled naruče preko spomenutog telefonskog broja ili online na www.ghetaldus.hr.

A kao posljednju novost u ponudu smo uveli uslugu botoks tretmana, koje rade naši vrhunski educirani stručnjaci u poliklinici.