football in the corner

Naši predstavnici u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica su odigrali svoje utakmice 19. ligaškog kola te ostvarili izrazito slab učinak. To znači da su krajnji rezultati slijedeći:

NK TEHNIČAR CVETKOVEC – NK ČAZMA 4:0

NK PITOMAČA – NK GARIĆ GAREŠNICA 5:1

NK MLADOST KLOŠTAR PODRAVSKI – NK DINAMO PREDAVAC 0:1

NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE; SLOBODNA ZBOG NEPARNOG BROJA MOMČADI

Naznačimo kako su nogometaši grubišnopoljske Bilogore prisilno pauzirali. Naime, momčad bušetinskog Graničara, koja je trebala biti njihov suparnik je odustala od natjecanja.

Foto: Canva

Stoga su sveukupno osvojena svega tri boda (jedan trijumf, niti jedan neriješen ishod te dva poraza). Takvi raspleti nas dovode do toga da je najbolje plasirani Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaš sada onaj predavačkog Dinama sa 31 bodom na svom kontu. Momčad Nikole Papca trenutno zauzima četvrtu poziciju. Igrači Bilogore 91 iz Grubišnog Polja se mogu pohvaliti s okruglom brojkom 30 u rubrici bodovi (petoplasirani), slijede momci NK Garić Garešnica koji imaju 25 bodova čime su šesti u ovom nogometnom društvu. Najslabiji naš kolektiv je onaj čazmanski. On se u dosadašnjem dijelu sezone može podičiti sa 22 boda pa je deveti u ukupnom poretku. Kao zaključak ove kratke ovotjedne priče, priče u kojoj smo naveli sve najvažnije stvari sa četvrtoligaških travnjaka donosimo vam razmišljanja Nevija Birta – trenera Čazmanaca nakon očekivanog gubitka njegovih majstora u Legradu kod prvoplasiranog Tehničara.

Četvrta HNL BJ-KC-VT

–Utakmica koju su moji nogometaši, prema mom mišljenju odigrali bezvoljno. Sve je izgledalo kao da su se predali već prije samoga početka pa je to dovelo do toga da smo većinu pogodaka svom ovotjednom  suparniku praktički poklonili. Naravno, ti navodi ne umanjuju kvalitetu momčadi Tehničara koja je puno kvalitetnija od nas što je dokazala na terenu. Dakle, sada nam preostaje samo okrenuti se budućim izazovima, a idućeg tjedna ćemo najprije pred svojim navijačima dočekati grubišnopoljsku Bilogoru 91. Nadam se da će to biti boljih 90 minuta za nas. Optimizam temeljim na činjenici što smo kod kuće ove sezone puno odlučniji, hrabriji i čvršći – ovako je Birt komentirao zbivanja nakon što su njegovi momci s četiri zgoditka u svojoj mreži ispraćeni iz Legrada gdje se igrao ovaj dvoboj zbog radova na travnjaku u Cvetkovcu.

Foto: Canva