Počele su pripreme za obilježavanje Dana Grada Čazme. Kao i svake godine cijeli srpanj obilovat će nizom događanja od sportskih do kulturnih kroz koja će svoj obol obilježavanju dati udruge s područja grada.

Udarni vikend za kada su predviđena tri velika koncerta bit će od 22. srpnja, kada i pada sam Dan Grada do 24. srpnja, a i ove godine organizatori su se potrudili da za svakoga bude po nešto.

Kako je prošle godine u Čazmi nastupio Halid Bešlić i napravio feštu za pamćenje koja je privukla rekordan broj ljudi, mnogi su komentirali da će teško organizatori pronaći nekog tko će ga nadmašiti.

Nama se čini da su uspjeli jer 22. srpnja na gradskom trgu svoj koncert bi trebala održati mega popularna i najveća estradna zvijezda s ovih prostora, Severina.

U subotu 23. srpnja nastupit će grupa Ljubavnici. Dok je u nedjelju 24. srpnja predviđen koncert Zabranjenog pušenja, grupe koju nemamo prilike često vidjeti u našoj blizini, a koja žari i pali svojim hitovima te ih vole sve generacije. 

S ovim imenima fešta je zagarantirana, a organizatori su nastavili tradiciju organiziranja odličnih koncerata i dovođenja zvučnih estradnih imena koja će privući brojnu publiku.