Grad Bjelovar nastavlja s ozelenjivanjem svojih površina, pa je tako na Slavonskoj cesti posađeno 55 stabala likvidambara i 120 metara živice hibiskusa.

– Cijela Slavonska cesta je zasađena i dijelom cesta u Ulici Ferde Rusana. Naše opredjeljenje u Gradu Bjelovaru je zelen, čist, siguran i miran grad, što Bjelovar zasigurno i je – rekao je danas prilikom obilaska Slavonske ceste zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

Brajdić je iskoristio priliku i na Veliki petak pozvao sve građane na tradicionalni obrok koji je osigurao Grad.

– Želim pozvati sve naše građane da u petak u 10 sati dođu na gradski korzo gdje će se dijeliti 1 000 porcija ribica, šarana i papalina, te time želimo našim građanima čestitati Uskrs. Znamo da od 2019. to nismo napravili iz dobro znanog razloga i konačno da se nalazimo u starom normalnom – kazao je Brajdić.

Prenio je i jednu lošu vijest. Naime, nakon završetka natječaja za izvođača radova za obnovu korza, pristigla je jedna žalba koja će prolongirati početak obnove.

– To je sasvim normalno, da jedna tvrtka ima pravu uložiti žalbu na drugu. To s nama u gradskoj upravi nema nikakve veze, niti možemo utjecati na to. Od toliko gradilišta na nekom se to moralo dogoditi. Žalba ide na državnu komisiju koja odlučuje o žalbi, a neki rok, koji ne ovisi o nama, u kojem će se odlučiti je oko dva mjeseca – zaključio je Brajdić.