PU bjelovarsko-bilogorska ponovno poziva građane na suradnju, ovaj put u 24-satnoj akciji nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.

U cilju povećanja broja vozača koji poštuju prometne propise odnosno smanjenja prometnih nesreća koje su izazvali vozači pod utjecajem alkohola, droga i lijekova, te time stradavanja osoba u njima, Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska, zajedno s ostalim policijskim upravama u Republici Hrvatskoj, ali i u suradnji s ROADPOL-om (Mrežom prometne policije zemalja Europske unije), od 7. do 8. svibnja ove godine provoditi će pojačani nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
U sklopu pojačanog nadzora od 7 sati u subotu 7. svibnja do 7 sati u nedjelju 8. svibnja, provoditi će se 24-satna akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
IZz PU bjelovarsko-bilogorske pozivaju građane da se uključe u provedbu akcije na način da predlože lokacije za obavljanje nadzora vozača radi utvrđivanja upravljaju li vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga.
 
Svi zainteresirani građani u periodu od 11. do 21. travnja  putem elektroničke pošte bjelovarsko-bilogorska@policija.hr mogu dostaviti prijedloge za mjesta koja predlažu kao lokacije za nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga.