14.3 C
Bjelovar
Nedjelja, 1 listopada, 2023
spot_img

Daruvarske toplice potpisale ugovor o partnerstvu s Hrvatskim olimpijskim odborom

Nove vijesti

Ugovor o partnerstvu između Hrvatskog olimpijskog odbora i Daruvarskih toplica odnosi se na područje prevencije i rehabilitacije hrvatskih sportaša i olimpijaca, s ciljem što kvalitetnijih priprema za nastupe na sportskim manifestacijama i natjecanjima.

U vrhunske rezultate rehabilitacije u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju, uz profesionalan pristup stručnog tima i specifične individualne tretmane, uvjerili su se dosad brojni domaći i inozemni sportaši, a suradnja s HOO-om snažan je vjetar u leđa za još intenzivniji razvoj i pozicioniranje Daruvarskih toplica u segmentu sportskih priprema, prevencije i sportske rehabilitacije.

Potpisivanju ugovora, kojim su Daruvarske toplice postale centar za prevenciju i rehabilitaciju hrvatskih sportaša i olimpijaca, prisustvovali su glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora mr.sc. Siniša Krajač sa suradnicima, ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković, župan bjelovarsko-bilogorski Marko Marušić, zamjenica župana Marija Jungić te gradonačelnik grada Daruvara Damir Lneniček.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika