12.6 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
spot_img

Amazonke Čazma traže nove članice – ako imaš volje i želje za veslanjem javi se

Nove vijesti

Čazmanske Amazonke, ekipa lađarica koja je prvi put prošle godine nastupila na popularnom Maratonu lađarica polako se priprema za ovogodišnju utrku.

Podsjetimo prošle godine Amazonke su doveslale šeste od osamnaest ekipa na 8. Maratonu lađarica na ruti od Metkovića do Opuzena.

Prije nekoliko dana održale su svoju redovnu skupštinu na kojoj je izabrana nova predsjednica Valentina Ivšić.

Kako nam je kazala nova predsjednica u upravljačkom dijelu udruge došlo je do promjena u odnosu na prošlu godinu ali nije došlo do promjene kada se govori o volji i želji za treniranjem svih članica.

foto/Amazonke Čazma

– Vjerujem da ćemo i ove godine biti u super sastavu i dobra ekipa kao i prošle. Imamo volju i želju za novim početkom -kazala je Ivšić i dodala kako je od prošlogodišnje ekipe ostalo osam članica.

– Vjerujem da će nam se nove članice javiti čim krenu treninzi. Sve djevojke i žene koje bi željele veslati neka nam se jave i neka probaju. I mi smo sve krenule veslati s neznanjem i na kraju ostvarile super rezultat – dodala je Ivšić.

Za početak pripreme će biti u teretani jer na ribnjacima u Paljevinama gdje su svi lađari iz Bjelovarsko-bilogorske županije trenirali ispuštena je voda, a lađari se nadaju da će u svibnju ribnjak opet biti pun, a ako neće ostaje im opcija treniranja na Šoderici.

foto/Amazonke Čazma

Svi zainteresirani koji žele se priključiti Amazonkama mogu se javiti putem Facebook stranice Amazonke Čazma ili putem maila amazonkecazma@gmail.com

-Najvažniji uvjet da bi nam se javili je da imate volju, jer kroz vrijeme i treninge koji su pred nama sve se nauči-dodala je Ivšić.

Osim utrke lađarica u kolovozu na Neretvi, čazmanske lađarice u planu imaju još neke aktivnosti, želja je tijekom godine ići na razne veslačke kupove i natjecanja.

-S obzirom na to da se sada malo covid smirio vjerujem da će se i mjere ukinuti pa ćemo imati više aktivnosti i svega nego prošle godine-zaključila je Ivšić.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika