U subotu  2. travnja u Virovitici  je održano natjecanje  Istočne regije  za mažoretkinje  za Prvi i Viši korak u organizaciji Hrvatskog mažoret saveza i domicilnog mažoret sastava iz Virovitice.

Na natjecanju su osim Bjelovarskih mažoretkinja nastupile i mažoretkinje   iz Đakova, Daruvara, Našica, Virovitice i Grubišnog Polja, a Bjelovarčanke su osvojile  22 zlata, 4 srebra i 3 brončane medalje.

U sastavu  Bjelovarskih mažoretkinja nastupile su Petra Smok, Eva Fran,  Mia Gajst, Klara Lovrić,Lana Štefović, Lana Lukonović, Anastasija Đurić, Lara Nađ, Vanja Jozek, Ema Herčeki, Petra Herčeki, Lara Pleskalt, Sara Pleskalt, Magdalena Krklec, Mia Kovačević, Paula Gerić, Dora Koljić,Lara Kuzminović,  Iva Hajtić, Katja Hajtić, Larisa Gašparić, Klara Aušperger, Mirta Halužan, Tia Mrzlečki, Tea Černelić, Leoni Lukinović, Nea Vučemilo, Ana Perković i Lucija Špeh.

Mažoretkinje su za natjecanje  pripremale trenerice Adrijana Župljanin i Lucija Perković, a na samom natjecanju pomoć je pružila i trenerica Lea Romek, a vlja spomenuti i da su pomoć u pripremi za odlazak na natjecanje pružili su roditelji Tanja Hajtić i Marina Kovačević.

Predsjednik Bjelovarskih  mažoretkinja Dragutin Hubak zadovoljan je organizacijom natjecanja i postignutim rezultatima.

Slijedeći nastup Bjelovarske mažoretkinje imat će 23. travnja u Bjelovaru za vrijeme natjecanja standardnih i latinsko-američkih plesova za ,,Trofej Grada Bjelovara u sportskoj dvorani novoga srednjoškolskog centra.