U subotu i nedjelju, 28. i 29. 03. 2022. održan je prvi krug Hrvatskog kupa za U11. 13, 15, 17 i 19. Badminton klub Bjelovar nastupio je sa devet igrača.

U konkurenciji djevojčica do 13 godina nastupile su Marija Komljenović i Iva Aušperger. Marija je izborila polufinale, ali za nešto više nažalost nije bilo više snage i Marija je osvojila četvrto mjesto, a Iva je završila na devetom. U paru su Marija i Iva osvojile treće mjesto i brončanu medalju!

Kod dječaka do 15 godina Danijel Radović došao je do polufinala i osvojio četvrto mjesto dok je Filip Crnić završio na 10, a Vedran Radović 12 mjestu.

U parovima Danijel i Vedran završili su na četvrtom mjestu, a Filip Crnić u paru s Filipom Kosom ( BK Koprivnica ) osvojio je treće mjesto i brončanu medalju!

Domagoj Derifaj kod dječaka do 17 godina izborio je deveto mjesto, a kod djevojčica Lea Čale 10, a Sara Lončar 11 mjesto.

Fran Čanić u konkurenciji do 19 godina došao je do četvrtfinala i na kraju završio na osmom mjestu. U parovima Fran i Domagoj došli su do polufinala i osvojili četvrto mjesto!