Direktorica TZ Bilogora-Bjelovar Ana Kelek

Terezijana je najveća i najzabavnija carska priča središnje Hrvatske, a pripreme za nju su u punom jeku. Zato je svako dobiveno pokroviteljstvo samo dodatni vjetar u leđa te s ponosom možemo izvijestiti da je Ministarstvo turizma i sporta prihvatilo pokroviteljstvo nad 26. Terezijanom, poručili su iz TZ Bilogora-Bjelovar.

„Ministarstvo turizma i sporta podržava projekte i manifestacije kojim se promovira kontinentalni turizam Republike Hrvatske. „26. Terezijana“ je jedna od značajnijih manifestacija hrvatske nematerijalne kulturne baštine na kojoj će biti predstavljena bogata kulturna, povijesna tradicijska i gastronomska ponuda kao i prikaz turističkih, gospodarskih i drugih dostignuća kontinentalnog dijela Hrvatske. Ministarstvo turizma i sporta sa zadovoljstvom prihvaća pokroviteljstvo nad predmetnom manifestacijom – stoji u priopćenju kojeg potpisuje ministrica Nikolina Brnjac“.

Zadovoljstvo dobivenim pokroviteljstvom izrazila je i direktorica Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar Ana Kelek:  ̶  Raduje nas što je resorno ministarstvo prepoznalo kvalitetu i značaj naše manifestacije. Javili smo se i prema Hrvatskoj turističkoj zajednici te očekujemo pozitivan odgovor i financijsku pomoć kako bismo s tim sredstvima još više programski i sadržajno obogatili 26. Terezijanu.

Ovogodišnja Terezijana do sada je dobila dva pokroviteljstva, pokroviteljstvo Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića i Ministarstva turizma i sporta.