U punom su jeku pripreme za ovogodišnju 26. Terezijanu, a organizatori već imaju potvrdu nekih glazbenika koji će na njoj nastupiti.

            Nakon što je proteklog vikenda održao dva koncerta pred prepunom zagrebačkom Arenom, Petar Grašo dolazi i na bjelovarsku Terezijanu. U nedjelju, 19. lipnja 2022. održat će veliki koncert, na nikad većoj pozornici i prirediti pravi spektakl i glazbenu poslasticu za Bjelovarčane i njihove goste. Da se radi o jednom od ponajboljih hrvatskih glazbenika, svjedoči i da je usred koncerta u Areni podijelio vijest kako je proglašen dobitnikom Večernjakove ruže za glazbenika godine, nagradu za koju je nekoliko puta bio nominiran, ali je posljednji put nagrađen prije sedamnaest godina.

            “Terezijana se ove godine održava od 16. do 19. lipnja i u četiri dana donosi programe ispunjene tradicijom, kulturom, vrhunskim glazbenicima i brojnim uličnim izvođačima.  Uskoro ćete dobiti više informacija o izvođačima i programima, ali i brojnim novitetima koje pripremamo” – poručuju iz TZ Bilogora-Bjelovar.