14.6 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

LAG Sjeverna Bilogora nastupit će na 23. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Nove vijesti

Lokalna akcijska grupa Sjeverna Bilogora nastupit će na 23. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu od 1. do 3. travnja 2022. godine.

Iz LAG-a pozivaju sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače s područja općina Kapela, Nova Rača, Rovišće, Severin, Šandrovac, Velika Pisanica, Veliki Grđevac, Veliko Trojstvo i Zrinski Topolovac da im se jave ako se žele promovirati na štandu Lokalne akcijske grupe Sjeverna Bilogora.

– Pozivamo poljoprivredne izlagače, obrtnike i druge koji se bave poljoprivredom ili nekom drugom dopunskom djelatnošću i žele izlagati na 23. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu da nam se jave do 18. ožujka na mail adresu lag.sjeverna.bilogora@gmail.com ili broj telefona 099/325-9442-kazala je Romana Kovačić iz LAG-a Sjeverna Bilogora i dodala kako sutrašnji dan nije konačni rok prijava te da će prikupljati prijave i idući tjedan ali zbog bolje organizacije mole sve zainteresirane da se ipak što prije jave..

Na sajmu izlagači mogu predstaviti svoje novitete, ostvariti direktnu prodaju, a u komunikaciji s ostalim izlagačima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

– Mi osiguravamo besplatan štand, izlagači će dobiti akreditaciju i parkirno mjesto. Pripremit ćemo i nešto za prigristi i očekujemo ugodno druženje i uspješno predstavljanje naših izlagača i uspješno sajmovanje – dodala je Kovačić.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika