Malonogometaši Bjelovara su prošle nedjelje (20. veljače) ostvarili svoju rekordnu, sedmu uzastopnu pobjedu u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi Zapad ove sezone. Oni su, u sklopu 14. prvenstvenog kola na svom terenu, u dvorani Europskih prvaka uvjerljivo, rezultatom 9:3 savladali gostujuću momčad Petrinjčice iz Petrinje. Stoga se izabranici trenera Željka Ostrmana i dalje nalaze u samom vrhu ljestvice, a priča je zapravo okončana već nakon prvog poluvremena. Naime, na semaforu je stajalo nadmoćnih 5:0 te su u nastavku Bjelovarčani trebali samo rutinski dovršiti započet posao. To su i učinili, poentirali u još četiri navrata, dok su malobrojni gosti smogli snage samo malo ublažiti svoj gubitak. Nadalje, domaće je strijelce teško i pobrojati, ali neki od njih su: Dino Bajsić, Martin Stojčević te Deni Hajdarović.

Dakle, bjelovarski navijači, koji su se ovoga puta okupili u lijepom broju su mogli biti itekako zadovoljni razvojem događaja i već sada se svi zajedno veselimo daljnjim izazovima ovdašnjih majstora ovog brzog, atraktivnog sporta. Naglasimo kako je ovo za Ostrmanove pulene bilo prvo od tri domaćinstva u nizu, a idući će na parket dvorane Europskih prvaka stići igrači Zagreba 92. Dakako, i u tih će 40 minuta malog nogometa ovdašnji malonogometni drugoligaš biti favorit, a hoće li opravdati taj status saznat ćemo uskoro. Kažimo kako će točan termin odigravanja tog susreta biti određen naknadno, dok nam za kraj ovog kratkog izlaganja o novom uspjehu MNK-ovaca preostaje prenijeti vam Ostrmanova razmišljanja.

–Znali smo što nam ovaj dvoboj donosi te smo na koncu ostvarili siguran, željeni domaći trijumf. Od prve do posljednje minute smo bili agresivni, kontrolirali tijek događanja na terenu i poslije svega viđenoga možemo biti sretni i zadovoljni. Petrinjčica je stigla s nešto kraćim rosterom što nam je u jednu ruku olakšalo posao, a ovim im putem čestitam na fer, korektnoj igri. Ostali smo u gornjem dijelu ukupnog poretka te sada spremno dočekujemo Zagreb 92 gdje nam je želja produžiti svoj niz nepobjedivosti. Nadam se da ćemo to uspjeti ostvariti, odnosno, i dalje marljivo skupljati bodove kako bismo prijetili vodećim momčadima – poručio je strateg bjelovarskih malonogometaša nakon još jednog ovosezonskog troboda.(Filip Mlinar)