foto/Tomislav Okoša

I ove godine Općina Dubrava je osigurala ljetovanje u Nerezinama na Lošinju za male Dubravke i Dubravce. Inače, Općina Dubrava i proteklih godina sudjelovala je u projektu sufinanciranja Škole plivanja u Nerezinama za djecu osnovne škole i vrtića.

– Raduje me da smo mi kao Općina Dubrava i ove godine u proračunu osigurali sredstva za naše školarce i vrtićance za ljetovanje u Nerezinama. I ove godine će osnovnoškolci koji završavaju treći razred ići deset dana, a vrtićanci stariji od pet godina sedam dana na ljetovanje. Zahvaljujem se i Gradu Vrbovcu i okolnim općinama, ali i tvrtki Gradski objekti Vrbovec što je odmaralište u Nerezinama stavilo u funkciju i u njega ulažu. Dubravci se u ovo odmaralište vraćaju iz godine u godinu – kazao je načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša.

I ove godine Općina sufinancira ljetovanje s 50% iznosa i to 1.000,00 kuna za školarce i 700,00 kuna za vrtićance

– Ponuda je na bazi punog pansiona doručak, ručak i večera, u cijeni je i prijevoz i adekvatna briga stručnih osoba kao i osiguranje od eventualnih nezgoda – dodao je Okroša.

Ove godine preko pedeset vrtićanaca i osnovnoškolaca kroz ovaj program ljetovat će u Nerezinama. Sezona počinje 19. lipnja vrtićkim terminom.