9.8 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Policija dovršila kriminalističko istraživanje subotnje tuče u Bjelovaru – protiv djevojaka podnesen optužni prijedlog, komunikacija policijskih službenika u jednom dijelu bila neprimjerena

Nove vijesti

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje kojim su utvrđene sve okolnosti događaja o kojem smo pisali OVDJE, kada se sa subote na nedjelju 22./23.siječnja u Bjelovaru na Trgu Eugena Kvaternika u parku dogodila tuča u kojoj su dvije djevojke tukle treću. Protiv 24-godišnjakinje i dvije 20-godišnjakinje policija je podnijela optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.
 
Naime, utvrđena je sumnja kako su navedene osobe 23. siječnja oko 0.15 sati na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru narušavale javni red i mir na naročito drzak način i time počinile prekršaj iz čl 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (NN 5/90, 30/90, 47/90, 29/94) na štetu 19-godišnjakinje.
 
Potaknuti prijavom neprimjerene komunikacije policijskih službenika koja je uslijedila nakon događaja te što je javno objavljeno u medijima, izvješćujemo da su obavljene provjere.
 
Provjerama je utvrđeno kako je komunikacija policijskih službenika u jednom djelu bila neprimjerena te će prema policijskim službenicima nadležni rukovoditelj poduzeti odgovarajuće mjere. Načelnik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske Jakob Bukvić se ujedno osobno ispričao osobi koja je prijavila događaj na okolnosti neprimjerene komunikacije, priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika