-2.9 C
Bjelovar
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_img

Leon Grgić,  član ŠPK “H-8” proglašen najuspješnijim sportašem mlađih dobnih kategorija, trener Ismet Čamdžić dobio nagradu za životno djelo

Nove vijesti

Leon Grgić,  član ŠPK “H-8” odlukom Komisije za izbor i dodjelu godišnjih nagrada Hrvatskog sportskog plesnog saveza  za 2021. godinu  proglašen je najuspješnijim sportašem mlađih dobnih kategorija.

Leon je u 2021.g. trostruki državni prvak u standardnim i latinsko-američkim plesovima, u kategoriji “mlađi osnovci”, u pojedinačnoj muškoj konkurenciji.

Uz Leona nagrađen je i trener kluba “H-8” Ismet Čamdžić plaketom za životno djelo, osnivač Hrvatskog sportskog plesnog saveza i njegov dugogodišnji predsjednik i aktivni sudionik razvoja istoga, višestruki državni prvak i međunarodni sudac.

Za istaknuti je i dvostruku državnu prvakinju i vice prvakinju Ramonu Pečar u kategoriji “osnovaca” u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Ramona je u 2020.g u kategoriji “mlađi osnovci” bila trostruka državna prvakinja u standardnim i latinsko-američkim plesovima, što je prepoznala Športska zajednica  Grada i Županije dodjelom priznanja.

– Ponosni smo na Leona i Ramonu na odličnim rezultatima, kao sa ostalim članovima našeg kluba te im želimo i dalje osvajanje dobrih rezultata – poručili su iz Plesnog kluba H-8 i dodaju – u tijeku 2021.g. osvojili smo na bodovnim turnirima i državnim prvenstvima 22 zlatne, 22 srebrne i 8 brončanih medalja. Zahvaljujemo Sportskoj zajednici Grada Bjelovara i Gradu Bjelovaru, Športskoj zajednici Županije i BBŽ na podršci u radu.

Prvo natjecanje na kojem će ove godine nastupiti plesači bjelovarskog plesnog kluba je 12. veljače i to Državno prvenstvo u standardnim plesovima u Sisku. Trofej grada Bjelovara, nakon dvije godine neodržavanja, održat će se 23.travnja u Bjelovaru.   

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika