9.8 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Hrebak na sastanku vladajuće koalicije predložio ukidanje covid-potvrda

Nove vijesti

Dario Hrebak, predsjednik HSLS-a, u HRT-ovoj emisiji Otvoreno rekao je da je na koalicijskom sastanku predložio da se ukinu covid-potvrde.

– Ono što je dobro, premijer nas svakog utorka okuplja i sluša, prijedlozi su uvijek na stolu. Ja sam rekao javno jučer na koalicijskom sastanku, ono što je i Izrael napravio, mislim da Izrael radi dobar posao što se tiče korone, mislim da i mi radimo dobar posao, ali upravo zato što mislim da radimo dobar posao, sad je trenutak, kada imamo 16 tisuća zaraženih, a drastično padaju hospitalizacije, raste nam dio testiranih, ja mislim da nema više ni potrebe testirati. Čim vam je preko 50% zaraženih u testiranima, nema potrebe. Ja ću sada biti otvoren, uvijek govorim odgovorno, ali pokušavam uvijek govoriti zdravorazumski. Mi moramo razmišljati i o turističkoj sezoni. Nama sad treba da jednostavno ukinemo te COVID potvrde. One su trebale biti donesene kada su bile donesene, sad je vrijeme da se one ukinu, to sam predložio i na sastanku vladajuće koalicije – rekao je Hrebak.

Na pitanje je li HDZ spreman podržati taj prijedlog, Josip Borić, potpredsjednik Kluba zastupnika HDZ-a, odgovorio je da na tom sastanku nije bio i da ne zna kakve su bile rasprave, ali da uvijek sluša što govori Stožer civilne zaštite.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika