9.8 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Čazma: Uhićen pijani nasilnik koji je prijetio djelatnici ugostiteljskog objekta, a nakon toga vrijeđao i policajce

Nove vijesti

Kako je objavila PU Bjelovarsko-bilogorska u srijedu 19. siječnja oko 15.30 sati u Čazmi, Braće Radića u ugostiteljskom objektu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način od strane 30-godišnjaka, koji je u alkoholiziranom stanju nakon što mu je 24-godišnja djelatnica odbila poslužiti alkoholno piće, vikao i galamio te joj zaprijetio.

Nakon toga je, s obzirom da mu djelatnica nije natočila piće, to napravio sam i nakon što ga je popio udaljio se iz objekta. Policijski su službenici su ga nakon toga uočili u blizini mjesta događaja, a nakon što ih je vidio, pijani nasilnik se počeo udaljavati od njih. Policijski su mu službenici izdali zapovijed da stane, na što se oglušio, zbog čega su nad njim zbog opasnosti od bijega upotrijebljena sredstva prisile. 

30-godišnjak je uhićen i priveden u prostorije policije, a tijekom privođenja je pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike. Alkotestiran je te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1.33 g./kg.  Nakon toga smješten je u posebne prostorije policije.

Protiv njega zbog počinjenih prekršaja iz članka 6. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru.

24-godišnja djelatnica ugostiteljskog objekta je upoznata o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Prijetnja“ iz članka 139. Kaznenog zakona koje je 30-godišnjak počinio na njezinu štetu.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika