Općina Velika Pisanica uz financijsku potporu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije realizirala je još jedan projekt. Riječ je o uređenju interne prometnice i parkirališnog prostora ispred zgrade Centra udruga u Velikoj Pisanici.

– Mi smo se obvezali napraviti jedan dio parkirališta koji je vezan uz našu školsko-sportsku dvorana koja se gradi i uz naš Centar udruga. S Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova europske unije prošle godine ušli smo u taj projekt i evo završili smo ga. Parkiralište je gotovo i osim korisnika Centra udruga koriste ga i korisnici naše ambulante – kazao je načelnik Velike Pisanice Fredi Pali.

Centar udruga ima značajnu ulogu za općinu i njezine mještane. Osim uredskih prostorija namijenjenih udrugama, u Centru udruga nalazi se i polivalentna dvorana koja služi i ostalim dionicima kulturnog i društvenog života Općine, ali i samih mještana.

Novo asfaltirano parkiralište u Velikoj Pisanici

Izgrađeni parkirališni prostor značajan je i zbog buduće školsko-sportske dvorane OŠ Velika Pisanica čiji se dovršetak očekuje sredinom ove godine.

– Radovi na školsko-sportskoj dvorani idu prema planu i ove godine bi trebala biti dovršena kao što je u ugovoru s izvođačem radova. Dio radova je završen prošle godine dok nastavak radova slijedi ove godine. Ako bude sve u redu polovicom godine nadam se da će biti i gotova školsko-sportska dvorana odnosno spremna za sljedeću školsku godinu da djeca mogu imati tjelesni odgoj u njoj – zaključio je Palli.