S dolaskom Nove godine mnogi očekuju da će problemi ostati u prošlosti, a u ponoć svi sigurno žele isto – sreću!

Ovo su četiri horoskopska znaka koje čeka najviše sreće u novoj 2022. godini.

1. Vaga

Vage će u 2022. godini sreća posebno pratiti u ljubavnom životu. Njihove će veze biti jače nego ikada, a one slobodne bi već u prvom mjesecu moglo iznenaditi neko novo poznanstvo. Osim toga, otvorit će im se brojne prilike za ostvarivanje ciljeva i snova u poslovnom svijetu pa ih nipošto ne bi trebale propustiti.

2. Škorpion

Škorpione u 2022. godini očekuju brojne avanture u ljubavnom životu koje će nadolazeću godinu učiniti zabavnijom od bilo koje do sada. Slobodnim škorpionima smiješi se nova ozbiljna veza, dok će oni koji u njoj već jesu, sa svojim partnerima doseći novu razinu intimnosti. Također, zvijezde predviđaju promaknuće ili povišicu na poslu.

3. Blizanci

2022. godina bit će jedna od najboljih godina do sada za blizance. Već na početku godine počet će im se ostvarivati dugo sanjani snovi. U poslu će im se sve posložiti baš onako kako su zamislili, zauzeti bi se mogli zaručiti, dok će slobodni napokon pronaći onu savršenu osobu za sebe.

4. Ovan

One rođene u znaku ovna u 2022. godini čekaju brojne promjene i hrabri novi početci. Napokon će pronaći posao iz snova koji će ih u potpunosti ispunjavati, a sreća bi im se mogla osmjehnuti i na ljubavnom planu. Upoznat će osobu koja će dijeliti njihove interese i snove te koja će njihovu godinu učiniti još ljepšom, piše cromoda.com.