Ako vam je već sada dosta potrage za savršenim poklonima koje ćete staviti najmilijima ispod bora, astrologinja Susan Miller može pomoći

Otkrila je što bi koji znak, prema svojoj osobnosti i karakteru volio pronaći ispod bora pa se možete orijentirati uz pomoć ovih smjernica dok lutate trgovinama.

Ovan

Avanturistički su nastrojeni, pa možete potražiti neki sportski tečaj, članarinu za fitness, pametni sat… Nešto u čemu mogu iskazati svoj natjecateljski duh. Svidjet će im se i neka bluza/košulja za posao i neki dodatci za kućni ured.

Bik

Ovom senzualnom znaku svidjet će se sobna biljka, parfem, dan u toplicama ili kućni ogrtač. Vole sve što je lijepo i što simbolizira ljubav i toplinu.

Blizanci

Njima vlada Merkur, planet intelekta i komunikacije, pa bi neki pribor za pisanje bio odličan poklon. Vole čitati i istraživati, pa im možete uz pribor uzeti i neku dobru knjigu.

Rak

Nježan znak koji najviše vremena voli provoditi kod kuće, odmarati, kuhati… Možete im kupiti nešto od kućanskih aparata ili pribora za kuhanje. Veselit će se i obiteljskom albumu.

Lav

Vole privlačiti pažnju i uređivati se, pa će im neki dobar komad odjeće, kozmetika, šminka ili boca šampanjca biti savršen poklon.

Djevica

Nećete pogriješiti ako Djevici kupite knjigu ili neku društvenu igru, set za izrađivanje nečega… Možete im uplatiti i tečaj kuhanja, prenosi Večernji.

Vaga

Vagi nije problem kupiti poklon – vole sve što je lijepo, senzualno, privlačno… Bit će zadovoljne s odjećom, kozmetikom, posteljinom, nakitom, umjetničkim djelom – izbor je širok.

Škorpion

Možete im kupiti donje rublje, kvalitetnu torbu ili jaknu. Također, jako će im se svidjeti personalizirani pokloni.

Strijelac

Ovom pozitivnom i veselom znaku možete kupiti nešto za putovanje, poput omota za putovnicu, kofera, ruksaka… Vole sve što je praktično i ugodno, pa se možete odlučiti za dobre traperice ili obične majice.

Jarac

Njih ćete oduševiti nekim vintage poklonima koji imaju značenje za njih i vas poput bakinih naušnica, nekog retro sata, odjeće… Svidjet će im se i ulaznice za muzej ili knjiga omiljenog pisca.

Vodenjak

Najsretniji su u trgovini s tehnologijom. Možete im uzeti novi mobitel ili pametni sat, grafičku karticu, slušalice…

Ribe

Ovaj vodeni znak cijenio bi nešto za uređivanje i opuštanje poput bombe za kupanje, papuča, ogrtača, posteljine… Vole i knjige i ulaznice za kino, prenosi Večernji.