3.7 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

U bizarnoj nesreći smrtno stradala 68-godišnja mljekarica – nakon predaje mlijeka udario ju kamion

Nove vijesti

U četvrtak, 16. prosinca oko 13.40 sati u Velikoj Barni, u Ulici Kralja Tomislava kod kućnog broja 110, na makadam cesti koja se spaja na županijsku cestu 3094 došlo je do prometnog događaja sa smrtno stradalom osobom, priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

58-godišnjak je upravljao teretnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka vlasništvo jedne pravne osobe, a koje je namijenjeno za prijevoz i skupljanje mlijeka. Vozač je na nerazvrstanoj – makadam cesti obavljao skupljanje mlijeka od građana. Nakon što je preuzeo mlijeko od 68-godišnjakinje, sjeo je u vozilo te je s vozilom krenuo unaprijed, a da se prethodno nije uvjerio da radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega je prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario u navedenu 68-godišnju pješakinju, a koja je ispred sebe gurala ručna kolica za prijevoz mlijeka te nepropisno prelazila kolnik makadam ceste.

68-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Dom zdravlja u Grubišnom Polju gdje je od zadobivenih ozljeda preminula.

Po nalogu dežurne zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru, tijelo pješakinje je prevezeno u Opću bolnicu Virovitica, gdje će danas 17. prosinca biti obavljena obdukcija.

58-godišnji vozač je alkotestiran, a reakcija na alkohol je izostala. U svezi navedenog prometnog događaja podnosi se izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika