U nedjelju 12. prosinca u Zagrebu,  održano je međunarodno natjecanje u standardnim  i latinsko-američkim plesovima. Natjecalo se je 210 natjecatelja  iz 19 klubova a među natjecateljima bilo je i 9 natjecatelja iz ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji: Ameli Koščak Vukobrat, Lena Medvedović,  Erika Kiđemet, Marta Novaković, Tia Ivana Palata, Ramona Pečar, Sara Haistor, Hana Birač  te u paru  Filip Dujmović-Sara Haistor.

Ukupno su osvojili 9 medalja,  od čega 3 zlatne.

Ramona Pečar, u obje plesne discipline osvojila je 1.mjesta i zlatne medalje te Hana Birač u st. plesovima također 1.mjesto i zlatnu medalju.  Do srebrnih medalja u obje plesne discipline došla je Sara Haistor dok je Lena Medvedović došla u obje plesne discipline do brončanih medalja.

Plesni par Filip Dujmović-Sara Haistor osvojili su u obje plesne discipline 3.mjesta i brončane medalje.

U pojedinačnoj konkurenciji još su se natjecale:Ameli Koščak Vukobrat u ,,C kategoriji,, koja je u velikoj konkurenciji osvojila 4.i 5.mjesto, Marta Novaković 6.mjesta, Erika Kiđemet 7.i 9.mjesto, Tia Ivana Palata 5.i 4.mjesto.

Ovim turnirom završilo je ovogodišnje natjecanje.

– Ova sezona bila je vrlo složena i teška, ali bez obzira na sve poteškoće H-8 je uspio  postići zapažene rezultate. Zahvaljujemo Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i Gradu Bjelovaru na svekolikoj podršci radu kluba , kao i sportskim zajednicama Grada i županije – poručučili su iz kluba.