Kako su izvijestili iz županijske organizacije HDZ-a netko je noćas provalio u stranačke prostorije ove stranke te prevrnuo ormare i ladice u kojima se čuva administrativna dokumentacija. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Priopćenje za medije

Ovim putem želimo obavijestiti javnost da nas je jutros neugodno iznenadio prizor koji smo zatekli u našim stranačkim prostorijama. Naime netko je obio ulazna vrata i silom ušao u naše prostorije te nakon toga provalio i vrata od tajništva i praveći nered prevrnuo ormare i ladice u kojima se čuva administrativna dokumentacija.

Prije nepunih mjesec dana imali smo još jedan nemili događaj na kojeg nismo medijski reagirali. Tada je nepoznata osoba mokrila po ulaznim vratima stranačkih prostorija i to snimala te objavila na društvenim mrežama. Sada ne možemo ne reagirati jer se radi o nasilju kojeg se mora osuditi. Ovim putem pozivamo djelatnike policije da poduzme sve što je u njihovoj moći kako bi otkrili počinitelja ili počinitelje. Ne želimo špekulirati ali se pitamo koji su to motivi s kojima netko provaljuje u stranačke prostorije. Upravo zbog toga policija bi morala otkriti tko je taj i s kojim motivima to čini.

S Poštovanjem

Tajnik ŽO HDZ-a BBŽ Silvestar Štefović