13.7 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023
spot_img

Općina Nova Rača isplaćuje božićnice umirovljenicima – prijave do 10. prosinca

Nove vijesti

Općina Nova Rača isplatit će prigodni dar (božićnicu) umirovljenicima s područja općine čija mirovina iznosi manje od 3.500,00 kuna.

Umirovljenici koji ostvaruju pravo na isplatu prigodnog dara (božićnice) dužni su u Općinu Nova Rača, u Jedinstveni upravni odjel dostaviti zadnji odrezak primljene mirovine (hrvatske ili inozemne) ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim primanjima ili potvrdu o visini mirovine izdane od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i popunjenu privolu o obradi osobnih podataka.

Umirovljenici koji  prvi puta podnose zahtjev dužne su dostaviti pored gore navedene dokumentacije i presliku dokumenata na kojem je vidljiv OIB umirovljenika, te presliku važeće osobne iskaznice.

Prijaviti se može osobno u Općini Nova Rača u Jedinstvenom upravnom odjelu, Trg Stjepana Radića 56, Nova Rača ili e-mailom: juo1@nova-raca.hr do 10. prosinca 2021. godine.

Valja napomenuti da u zgradu Općine Nova Rača mogu ući isključivo osobe koje imaju Covid potvrdu ili negativan test ne stariji od 48 sati.

Svi oni koji nisu u mogućnosti ispoštovati navedene epidemiološke uvjete mogu preuzeti obrazac privole na internet stranici Općine Nova Rača www.nova-raca.hr ili u sandučiću ispred zgrade Općine Nova Rača u kutiji „OBRASCI“, te isti popuniti i zajedno s ostalom dokumentacijom vratiti u sandučuić u kutiju „ZAHTJEVI“.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika